Lid Worden

Lid worden van ADA voor het jaar 2024 kan op ons inschrijvingsevenement (‘ADA wintert’ op 18/11/2023) of online via de website vanaf 18/11/2023 tot en met 31/12/2023. In de loop van 2024 is het enkel mogelijk om je fysiek in te schrijven tijdens onze meetings.

Voor 20€ krijg je een exclusief ADA T-shirt, ADA stickers, 1 gratis lotje bij verloting, ADA lidmaatschap kaart, volgwagen hulp bij panne tijdens de begeleide meetings en uiteraard korting bij de sponsors. Uw lidspullen worden uiteraard verzonden.

Om meetings mee te rijden is het verplicht om lid te worden, je kan je ter plaatse inschrijven en cash betalen.

Je ADA lidkaart is geldig vanaf 1 januari tot en met 31 december en je krijgt een lid nummer (op de lidkaart achter uw naam bevindt zich een 4-cijfer code) waardoor de sponsors weten dat ze je een korting kunnen geven.

Volg ons zeker op Facebook en de Facebook groep.

Druk hieronder op ‘Schrijf je nu in’ om door te gaan naar een formulier. Gelieve onze ADA regels en PRIVACY regels te lezen!

    Ieder individueel lid van ADA draagt persoonlijke financiele verantwoordelijkheid voor eventuele schade die ontstaat tijdens ADA-evenementen en bijeenkomsten als gevolg van hun eigen handelen. Als blijkt dat een lid zich roekeloos gedraagt op openbare wegen, zal zijn of haar lidmaatschap onmiddellijk worden beeindigd. Het bestuur van ADA kan niet worden aangesproken voor het gedrag van afzonderlijke leden.